Δωρεάν περιεχόμενο από τον εκδότη Cambridge University Press κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

Δωρεάν περιεχόμενο από τον εκδότη Cambridge University Press κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από επικοινωνία του Σ.Ε.Α.Β. με τον εκδοτικό οίκο Cambridge University Press, τα μέλη του Σ.Ε.Α.Β. έχουν πρόσβαση στο υλικό που διαθέτει ο εκδότης προκειμένου να υποστηρίξει το έργο της επιστημονικής κοινότητας για την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου του COVID-19.


Συγκεκριμένα, ο Cambridge University Press προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε σημαντικά έργα, όπως 700 περίπου ακαδημαϊκά διδακτικά βιβλία, στις σειρές Cambridge Companions και Cambridge Histories και στη νέα συλλογή Cambridge Elements, μέχρι το τέλος Μαΐου 2020. Στα παρακάτω αρχεία μπορείτε να βρείτε τις λίστες τίτλων του προσφερόμενου υλικού:

Cambridge Core Textbooks Title List 17 Mar 2020

Cambridge Elements Collection 2019

CCO EBA Collection 29Feb20

CHO EBA Collection 29Feb20

Η πρόσβαση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω της υπηρεσίας VPN με χρήση των κωδικών του ακαδημαϊκού σας email.
Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το VPN, ακολουθείτε για την εγκατάσταση τις παρακάτω οδηγίες του Τμήματος Υποστήριξης Δικτύων: https://wiki.noc.uniwa.gr/doku.php?id=vpn_service .