Δωρεάν περιεχόμενο από την JOVE (Journal of Visualized Experiments) για την υποστήριξη της κοινότητας λόγω COVID-19

Δωρεάν περιεχόμενο από την JOVE (Journal of Visualized Experiments) για την υποστήριξη της κοινότητας λόγω COVID-19

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί δοκιμαστική περίοδος χρήσης στο JOVE (Journal of Visualized Experiments) και σε όλες τις συλλογές JoVE Science Education
 
Τώρα, εν μέσω των νέων απαιτήσεων διδασκαλίας που καλούνται να υλοποιήσουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα παγκοσμίως, η  JoVE προσφέρει δωρεάν μέχρι 15 Ιουνίου 2020, όλο το video-περιεχόμενο Science Education για την υποστήριξη του σκοπού αυτού για την προώθηση της έρευνας και της επιστήμης με βίντεο επιστημονικών πειραμάτων από τα κορυφαία εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.
 
Μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου έχετε πλήρη πρόσβαση σε πάνω από 9000 επιστημονικά βίντεο άρθρα και 690 εκπαιδευτικά βίντεο που μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την παραγωγικότητα της έρευνας STEM και τη μάθηση των φοιτητών του Ιδρύματός μας.
 

 

Σας υπενθυμίζουμε τις θεματικές κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη Science Education:  
 
 
Για τη σύνδεση ακουλουθείτε τις παρακάτω οδηγίες από τον διαθέτη του περιεχομένου: 
 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου κάθε χρήστης κάνει login ή εγγραφή, λαμβάνει ένα email ενεργοποίησης και έχει πρόσβαση σε όλα τα βίντεο της ενότητας SCIENCE EDUCATION (όχι της ενότητας JOVE JOURNAL, τα οποία δεν είναι ανοικτά σε μη συνδρομητές). Η ενεργοποίηση μέσω email ξεκλειδώνει και τα βίντεο που διαρκούν πάνω από 10 λεπτά.